Uw droomtuin vakkundig ontworpen

Tuinontwerp

Bent u van plan uw tuin te veranderen of anders in te delen? Wilt u een volledige nieuwe tuin of wilt u bijvoorbeeld een blokhut, vijver, veranda, buitenkeuken of speeltoestel plaatsen? Of wilt u misschien van stijl veranderen? Dan helpen wij van Garden Design u graag op weg.

Jarenlange ervaring in het ontwerpen van stijltuinen

Wij van Peter Vergeer hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei tuinen. Naast heel veel inspiratie en kijk op mogelijkheden kennen we ook de onmogelijkheden van tuinen en beplanting. Wij zorgen ervoor dat uw tuin vakkundig, praktisch en volledig naar uw wens gestyled wordt.

Peter vergeer - zorg voor uw tuin

Uw droomtuin ontwerpen naar wens

Bij het ontwerpen van uw droomtuin kijken we goed naar uw wensen en proberen we die in te vullen met keuze uit materialen, heesters, kleuren, relaxen activiteiten plekken, vuurkorfen, buitenkeukens en meer. Ook de juiste stijl doorvoeren van bijvoorbeeld uw huis of uw buurt vinden wij belangrijk.

Een tuin laten ontwerpen

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Contact opnemen of een afspraak maken in de showtuin

Wanneer u ons eens vrijblijvend wil spreken over de mogelijkheden omtrent uw tuin, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. We kunnen u eventueel uitnodigen in onze showtuin van 5000 m2 om inspiratie op te doen. Of misschien kunt u al inspiratie opdoen via onze projecten.

Wij horen graag van u.