Voor goed tuinonderhoud

Moet u ervaren vakmensen inhuren

Uw adres voor tuinonderhoud of tuinrenovatie

Met al meer dan 30 jaar ervaring in tuinonderhoud weten we precies wat uw tuin nodig heeft. Wilt u uw tuin laten onderhouden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om onderhoud aan uw gazon, terras, veranda, vijver, haag of iets anders gaat. Wij helpen alles perfect te onderhouden. Al dan niet met een onderhoudsplan.

Vakkundig team van vakmensen

Bij Peter Vergeer werken we met een enthousiast team van hardwerkende specialisten om uw tuin zo optimaal mogelijk te onderhouden. Daarbij zijn de seizoenen vaak een goede leidraad. Tuinen winterklaar maken bijvoorbeeld is iets dat we regelmatig doen. Ook zorgen we ervoor dat uw tuin weer helemaal klaar is voor de zomer.

Peter vergeer - zorg voor uw tuin

Meer dan tuinonderhoud

Bij Garden Design leveren we meer dan alleen tuinonderhoud. Naast de bekende basis tuinwerkzaamheden als snoeien van heggen, maaien, knippen, schoffelen en onkruid wieden kunnen we de meest uiteenlopende klussen voor u klaren. Ook het schoonmaken van bijvoorbeeld vlonders of het reinigen van uw vijver vallen onder onze diensten. Voor zeer specifieke klussen huren wij wanneer nodig specialisten in.

Duin en Bollenstreek en internationaal

Garden
Garden Design levert voornamelijk tuinonderhoud in de duin en bollenstreek en heeft een groot vast klantenbestand in de omgeving van Leiden, Warmond, Voorhout, Noordwijk, Wassenaar en de Zilk. Maar u kunt ons door heel Nederland inschakelen. Ook hebben we diverse internationaal tuinen ontworpen in Spanje, Italie, Frankrijk en Griekenland.

Wilt u meer over ons weten, neem dan contact met ons op.