Uw droomtuin vakkundig ontworpen

Tuin laten ontwerpen

Heeft u een eigen tuinidee of wilt u dat we uw tuin ontwerpen? Dan bent u bij Peter Vergeer Hoveniers aan het juiste adres. Wij onweren uw tuin vakkundig en houden rekening met al uw specifieke wensen.

30 jaar tuin ontwerp ervaring

Al meer dan 30 jaar ontwerpen wij tuinen in allerlei verschillende stijlen. Van strakke moderne tuinen tot klassiek. Daarbij houden we rekening met de natuur en kijken we naar de ligging van uw huis. Een tuinontwerp moet natuurlijk passen bij uw huis of bedrijf.

Peter vergeer - zorg voor uw tuin

Eigen tuin ontwerpen

Wanneer u uw eigen tuin wilt ontwerpen, kijken we graag met u mee. Wat worden bijvoorbeeld de functies van de tuin en welke onderdelen zijn dan van belang. En wilt u zelf veel onderhoud doen of wilt u een bijna onderhoudsvrije tuin. En wat wilt u qua kleuren en waterpartijen? Allemaal zaken waar we in het tuin ontwerp proces rekening mee houden.

Een tuin laten ontwerpen

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Contact opnemen of een afspraak maken in de showtuin

Wanneer u ons eens vrijblijvend wil spreken over de mogelijkheden omtrent uw tuin, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. We kunnen u eventueel uitnodigen in onze showtuin van 5000 m2 om inspiratie op te doen. Of misschien kunt u al inspiratie opdoen via onze projecten.

Wij horen graag van u.

Neem direct contact op