Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Tuinontwerp Sancta Maria Noordwijk

Start/Tuinontwerp Sancta Maria Noordwijk

Uw droomtuin voor Sancta Maria vakkundig ontworpen

Tuinontwerp Sancta Maria Noordwijk

Plant u om een kavel te kopen op landgoed Sancta Maria in Noorwijk? Wij van Garden Design denken graag met u mee over uw tuinaanleg.  De kavels op Sancta Maria lenen zich uitstekend voor het ontwerpen van uw droomhuis met bijpassende droomtuin.

Jarenlange ervaring in het ontwerpen tuinen

Wij van Peter Vergeer hoveniers hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei tuinen in onder andere Noordwijk, Noordwijkerhout en omgeving. Wij weten hoe het is om aan de kust een tuin te ontwerpen en goed in te richten met de juiste beplanting. Naast heel veel inspiratie en kijk op mogelijkheden kennen we ook de onmogelijkheden van tuinen en beplanting. Wij zorgen ervoor dat uw tuin vakkundig, praktisch en volledig naar uw wens opgemaakt wordt.

Peter vergeer - zorg voor uw tuin
Neem direct contact op