Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Uw tuin laten bestraten?

Peter Vergeer hoveniers is al meer dan 30 jaar het adres voor tuinbestrating en straatwerk. Bij het bestraten van uw tuin houden we rekening met doeleinden en geven desgewenst adviezen. Ook analyseren we de huidige ondergrond en voorzien we u graag van tips omtrent materiaalkeuze.

Totaalservice bestrating

Wanneer we uw tuin bestraten leveren we u een totaalpakket waarbij we ook uw oude stenen kunnen verwijderen en afvoeren of eventueel zelfs hergebruiken. Ook zorgen we voor zand, materiaal en alle andere zaken zodat u nergens zorg voor hoeft te dragen.

Peter vergeer - bestrating en straten

Vraag direct een offerte op voor uw straatwerk

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

 Tuinonderhoud Tuinaanleg Tuinontwerp Overigen

Uw bericht