Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Uw persoonlijke tuinarchitect

Tuin architect Saskia Vergeer

Bij Peter Vergeer Hoveniers ontwerpen we hoogstaande tuinen voor elk budget. Wij maken al jaren de mooiste tuindesigns voor elk type tuin. Daarin mixen we jarenlange ervaring met uw eigen wensen en trends en ontwikkelingen.

Tuin ontwerp programma

Garden design gebruikt voor het designs van haar tuinen geen tuin ontwerp software  maar volgt haar eigen programma. Na een goed gesprek en een analyse van de omgeving waarin de tuin komt wordt een eerste ontwerp gemaakt. Gevolgd door het bespreken van de diverse mogelijkheden. Dat zorgt voor praktische en passende oplossingen.

Peter vergeer - zorg voor uw tuin