Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Toch een fleurig terras in deze wintertijd?

Start/Tuintips/Toch een fleurig terras in deze wintertijd?

Toch een fleurig terras in deze wintertijd?

Momenteel zijn er volop kleurige voorjaarsplanten te koop. Winterviolen, primula’s en bloeiende voorjaarsbollen lachen je tegemoet. Vul potten met een mengsel van plantjes in dezelfde tint. Of kies voor verschillende kleuren van dezelfde plant. Tip: Scherm de bloemen bij vorst af met vliesdoek of een eenvoudige kartonnen doos! Of zet de pot op een vorstvrije plek voor langer plezier en een nu al kleurrijke tuin.

Meer tuintips? Neem contact met ons op of hou onze website of facebookpagina in de gaten!