Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Onze prachtige showtuin;

Is 5500 m2 meter tuinplezier en tuininspiratie.

Hieronder ziet u een impressie van de prachtige tuin die door de seizoenen heen veranderd. De tuin is een mix van stijlen en materialen. In onze showtuin testen we nieuwe materialen en creëren we voorbeelden welke u in uw eigen tuin kunt doorvoeren. Daarbij hebben we een grote vlonder aan het water, enkele waterpartijen, veranda’s, diverse tuinmeubelen en veel meer. Wilt u de showtuin bezoeken? Neem dan contact met ons op.