Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Nieuws en inspiratie

Start/Nieuws en inspiratie

Tuingeluk

september 15th, 2015|0 Comments

Steek de tuinhaard aan op de buitenveranda, een warme deken en een lekker glaasje Weer een momentje van tijd en bezinning hoe goed wij het hebben.

Grastip september

september 15th, 2015|0 Comments

Gras inzaaien en bemesten is in september de goede maand. De grond is nog warm en er valt genoeg regen om de zaadjes snel te laten kiemen Ook winterbemesting is van belang!

Laatste keer de hagen in vorm snoeien

september 15th, 2015|0 Comments

Septembertip: Het is nu de tijd om de hagen nog even in vorm te snoeien!

20 juni – Open tuinendag 2015

juni 4th, 2015|0 Comments

Liefhebbers van werkelijk schitterende tuinen kunnen hun hart ophalen op 20 juni aanstaande in Warmond. Bezoek onze showtuin van 5500m2 en laat u inspireren door al het nieuws wat in de tuin groeit en bloeit.

Snoeitijd voor buxus!

juni 4th, 2015|0 Comments

BUXUSSEN EN GROENBLIJVENDE HAGEN Buxussen en groenblijvende hagen, uitgebloeide struiken, mogen nu gesnoeid worden. Liefst niet in de volle zon ivm verbranding!

Schuimwolkjes op je Lavendel?

juni 4th, 2015|0 Comments

Zalig geurende Lavendel heeft vaak witte wolkjes schuim op de plant. Dit koekoekspog, het zelfbeschermend schuim van een kleine larve die zich voedtmet het sap uit blad en stengel is makkelijk te verwijderen. De gieter of