Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Garden Design Hoveniers biedt totaaloplossingen voor alle type tuinen.

Bij Garden Design bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan diensten. Betaalbare topkwaliteit als het gaat om tuinwerkzaamheden. Geen klus is te gek en geen uitdaging wordt uit de weg gegaan. Vraag direct een offerte aan of kijk hieronder wat we allemaal nog meer voor u kunnen betekenen.

Straat werkzaamheden

Ook voor het bestraten van uw tuin of oprit bent u bij ons aan het juiste adres.

Houtconstructies

Voor de beste houtconstructies zoals vlonders, schuren, terrassen en veranda’s zit u bij ons goed. Naast materiaalkeuze kijken we graag mee naar de ligging en versteviging van uw houtconstructies. Of u nu hulp wilt bij het bouwen of iets vanaf de grond wil hebben ontworpen.

Creatieve tuinontwerpen

U wilt iets nieuws met uw tuin maar weet niet wat? wij helpen u graag op weg met enkele creatieve tuinlieden. Een van onze specialisaties.

Buitenkamer

Altijd al een buitenkamer willen hebben? Wij helpen u graag bij het bouwen en ontwikkelen. Buitenkamers zijn er in allerlei soorten en maten en met diverse doeleinden. We helpen u graag bij de realisatie.

Luxe vlonderpartijen

Wilt u een luxe vlonder laten maken? Dan zit u bij ons goed. De mooiste vlonders van het beste en meest geschikte materiaal.

Waarom Garden Design?

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Betaalbare topkwaliteit
  • Snel, vakkundig en transparant
  • Totaaloplossingen op het gebied van tuinen en tuinaanleg

Klanten aan het woord

Geweldige service van begin tot eind. Het ontwerp was precies zoals op de tekeningen en ik mocht tussendoor nog kleine wijzigingen aanbrengen. De tuin wordt nog steeds jaarlijks onderhouden. Erg blij mee! Bedankt Peter.
Martine de Rooij, Particulier