Peter Vergeer Hoveniers

In een ambiance van bloeiende planten en bomen in onze lommerrijke showtuin ( 4500m2) te Warmond is Peter Vergeer uw aanspreekpunt als het gaat om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek over aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin. Uw tuin verdient de beste aandacht en vakkundigheid die er is. Die aandacht en vakkennis is precies wat u bij Garden-Design Peter Vergeer kunt verwachten met Peter als "crack " op het gebied van beplanting en ontwerp. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn wij veelzijdige professionals die graag uw droomtuin bedenken en realiseren.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, gaan wij voor u aan de slag om uw wensen om te zetten in realiteit om zo te komen tot een tuin waar u zich heerlijk thuis voelt. Uw tuin kan normaal gesproken binnen 3 weken na opdracht gerealiseerd zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudsplan voor u opstellen. Het belangrijkste is dat u onbezorgd kunt genieten van uw prachtige, exclusieve tuin. Hopelijk hebben wij u geïnspireerd met voorgaande beelden en informatie en bent u in overweging om tot nadere kennismaking over te gaan.

Bedrijfstuinen ontwerpen en aanleggen

Start/Bedrijfstuinen ontwerpen en aanleggen

Uw bedrijfstuin laten ontwerpen? dat kan!

Ontwerp aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen

Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen bent u bij Peter Vergeer Hoveniers aan het juiste adres.

Bedrijfstuinen ontwerpen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van zowel particuliere als bedrijfstuinen ontwikkelen wij als Peter Vergeer hoveniers de mooiste bedrijfstuinen. Van groene tuin tot industriële tuin, u bent bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen de bedrijfstuin naar architectuur van uw pand of panden en gaan daarna vakkundig aan de slag om het project te realiseren.

Peter vergeer - zorg voor uw tuin

Bedrijfstuin aanleggen

Heeft u al een ontwerp van uw bedrijfstuin of heeft u deze door ons laten opmaken, dan gaan we voor u aan de slag. Het aanleggen van de bedrijfstuin verloopt vakkundig en goed, waarbij niets onmogelijk is. Ook qua materialen helpen we u graag op weg om van de bedrijfstuin een tuin te maken die naast mooi ook praktisch is.

Onderhoud van bedrijfstuin

Wanneer u de bedrijfstuin wilt laten onderhouden, dan helpen we u graag. Vraag direct een offerte op of bel ons voor eens scherpe offerte om uw bedrijfstuin te onderhouden.

Wij horen graag van u.